Bortkørsel af jord er en proces, hvor overskydende eller uønsket jord fjernes fra en byggeplads eller en have. Det er vigtigt at sikre, at jordbortskaffelsen sker på en korrekt og lovlig måde, da forkert håndtering kan have miljømæssige konsekvenser.

Få 3 uforpligtende tilbud på bortskaffelse af jord hos 3byggetilbud

Hvad koster bortkørsel af jord?

Prisen for bortkørsel af jord varierer afhængigt af mængden og typen af jord, men det ligger typisk mellem 300 og 800 DKK per kubikmeter. Omkostningerne kan også påvirkes af transportafstand, samt om jorden er forurenet, da dette kan kræve særlig behandling og bortskaffelse.

Opgave Cirka pris
Bortkørsel af jord (pr. m³) 300-800 DKK
Afhentning af jord med grab (pr. lastbil) 1.500-3.500 DKK
Bortskaffelse af forurenet jord (pr. m³) 1.000-2.500 DKK

Pris for afhentning af jord med grab

Prisen for afhentning af jord med grab ligger typisk mellem 1.500 og 3.500 DKK pr. lastbil. Denne metode er effektiv til at fjerne store mængder jord hurtigt, og det kan være en god løsning i forbindelse med større byggeprojekter.

Pris på bortkørsel af jord pr. m³

Prisen for bortkørsel af jord pr. kubikmeter generelt mellem 300 og 800 DKK. Det er vigtigt at få et præcist tilbud baseret på det specifikke projekt og mængden af jord, der skal fjernes.

Få tilbud på bortskaffelse af jord

Det er en god idé at indhente flere tilbud på bortskaffelse af jord for at sikre, at du får den bedste pris og service. Du kan nemt få tre uforpligtende tilbud fra professionelle ved at kontakte 3byggetilbud og sammenligne priser og betingelser.

Forurenet jord er dyrere at slippe af med

Forurenet jord kræver ofte særlig behandling og bortskaffelse, hvilket gør det dyrere at slippe af med. Prisen for bortskaffelse af forurenet jord kan ligge mellem 1.000 og 2.500 DKK per m³, afhængig af forureningens type og omfang.

Få tilbud på bortskaffelse af forurenet jord

Må jeg selv stå for bortkørsel af jord?

Ja, du kan selv stå for bortkørsel af jord, men det er vigtigt at være opmærksom på de lokale regler og lovgivning. Nogle typer jord, især forurenet jord, kræver, at du følger specifikke procedurer og indhenter de nødvendige tilladelser, før du kan bortskaffe den lovligt.


FAQ:

Hvad koster en hektar jord?
Prisen på en hektar jord varierer afhængigt af placeringen og jorden kvalitet, men i gennemsnit ligger det mellem 200.000 og 1.000.000 DKK.

Hvad vejer 1 m³ jord?
1 m³ jord vejer typisk mellem 1.200 og 1.800 kg, afhængig af jordens type og fugtighed.

Hvad er paragraf 3 jord?
Paragraf 3 jord refererer til jord, der er omfattet af særlige miljøbestemmelser i dansk lovgivning. Dette kan inkludere jord, der er blevet forurenet eller har særlige egenskaber, der kræver særlig håndtering.

Hvordan ved man, om jord er forurenet?
For at afgøre, om jord er forurenet, skal der ofte foretages en jordprøveanalyse. Professionelle virksomheder kan udføre en inspektion og tage prøver for at identificere eventuelle forurenende stoffer.

5/5 - (4 votes)